De mens een worm

download (1)Subliem en uniek is hij de ultieme mens die nooit zal samenvallen met het gepeupel. Wormen zijn het, gedrochten, misgeboorten van de natuur… daarin verdwijnen en oplossen onmogelijk. Helaas heeft dat gepeupel de macht en controle dus moet hij hen een rad voor ogen draaien door het spel van normaal spelen, manipuleert zijn omgeving zodat hij in volle glorie kan schitteren. Hoe simpel de maskers die hen laten zien en geven wat ze willen. Hoe eenvoudig hun dat rad voor ogen te draaien.

Hij glimlacht, zijn superioriteit is bevestigd. Tot zijn tijd komt geeft hij wat ze verwachten, groots, charmant, humoristisch en succesvol is iedereen jaloers, benijden en bewonderen ze hem en hem alleen! Samenvallen met het gepeupel en oplossen in het niets? Nooit!

Het word gevaarlijk als de façade dreigt te worden doorgeprikt, als iemand doorkrijgt welk spel hij speelt. Hij zal ze verpletteren, platdrukken en vernietigen als de wormen die ze zijn. Hij superieur, subliem, uniek en enige in zijn soort, minacht de mens die zijn bestaan bedreigd en dat is elk mens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s